Дирекция „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ организира изложба на картини от деца и младежи от социалните услуги в София пред залата на Столичния общински съвет. Картините са част от предстояща благотворителна изложба с кауза под надслов: „ЦВЕТОВЕТЕ НА МЕЧТИТЕ“, в която ще се включат повече деца и младежи от заведения за социални услуги и неправителствени организации, и която ще даде възможност да достигнат до вниманието на широката общественост.

Целта на изложбата е да вдъхне увереност, че въпреки трудностите пътят към успеха е постижим, а всички ние трябва да им даваме стимул за нови творчески идеи и стремеж за постигане на мечтите.

Картините са на деца и младежи от социалните услуги: Центровете за настаняване на деца и младежи с увреждания „Христо Ботев“ и „Детелина“, Защитено жилище за лица с умствени увреждания, Центровете за настаняване от семеен тип на деца и младежи без увреждания „Паисий Хилендарски“, „Софроний Врачански“, Център за социална рехабилитация и интеграция „Чудеса“.

Повече информация може да намерите ТУК!

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Коледен базар в Ловеч

Кризисен център за хора, преживели домашно насилие отваря врати в Горна Оряховица

Гинка ЧАВДАРОВА: Трябва да разплатим 3 млрд. лв., а кабинетът е оглушал

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Приемат документи за лични асистенти в община Сливен

Нова лаборатория за образна диагностика заработи в МБАЛ-Хасково

ПОСЛЕДНИ

Ден на отворените врати по НПЗХУ

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Социална градина „Грижовник“ отвори врати в Бургас

Първо заседание на Консултативен експертен съвет по проект на АСП

Категории