КОНКОРДИЯ с нова дарителска кампания - „Помогнете на деца в риск да учат и развиват талантите си!"Кампанията набира средства за подпомагане на 155 деца с риск да отпаднат от образователната система.

Членът та НАСО има за цел да набере 6250 лв. за осъществяване на образователна програма чрез която да се насърчи продължителната им ангажираност и интерес към образованието и бъдещото им професионално обучение.

Конкордия България стартира дарителската си кампания на 1 септември 2022г., като срокът е до края на месец ноември същата година.

Едномесечната подкрепа на децата и младежите ще им даде възможност да се включат в програмата в 5те социални центъра, да не отпаднат от образователната система, да ходят редовно на училище и да развиват талантите си. Фондацията ще се погрижи младежите да имат подходящи дрехи и обувки, нужните учебници и материали, достъп до транспорт, допълнителна работа след училище и педагози, които да разпалват желанието и амбицията им за развитие.

В програмата на фондацията с цел развиване на пълния им потенциал и вяра в способностите си, са включени групови и индивидуални дейности по интереси за постигане на базова грамотност, наваксване на изпуснат материал и затвърждаване на придобити знания, неформално обучение по готварство, рисуване, апликиране, фотография, шиене, дърворезба, шах и много други.

Помогнете на деца в риск да учат и развиват талантите си!