Акселераторът е двумесечна обучителна програма, в която са включени специализирани безплатни обучения и индивидуални консултации за социални предприемачи, работещи за положителна промяна на живота на хиляди деца и младежи в България. Обученията предхождат процеса на селекция в ПРОМЯНАТА, за да дадат възможност на участниците да подобрят своя бизнес план преди да продължат напред в конкурса.

Тази година участниците в Акселератора са 12, сред които са Мариела Станулова от „Академия за родители“, Камелия Митева от Био игри и Елица Стоилова от Umni.co, Светлана Савова и Михаил Баликов от „Тийноватор“, Десислава Алексиева от FOX book cafe, Надежда Тодорова и Елена Чапалова от Фондация Up with Down, Невен Боянов и Ивайло Николов от „Тинузавър“, Николинка Димова и Кунка Великова от „Неща с душа“, Константин-Кирил Иванов и Анна Димирова от „Разказвачът на приказки“, Мария Георгиева, Анна Димитрова и Катерина Иванова от „Ендометриоза и репродуктивно здраве“, Ставрос Ставру и Ива Груева от „Пукльовците“, Лиляна Савова и Венета Иванова от „Академия Миротворци“, Методи и Росен Терзиеви от „Отвъд Спорта“.

Повече може да научите тук.

********
ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за четвърта поредна година партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата и младежите в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 96 000 деца и младежи от цялата страна.

Източник: Нова Тв, 27.09.2019 г.