22 компании се включиха в кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“

Служителите на 22 водещи компании се включиха в коледната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие“, организирана от фондация „За Нашите Деца“. В рамките на кампанията бяха набрани средства чрез провеждане на различни инициативи в офисите на компаниите. Сред най-интересните идеи за благотворителност са организирането на кино вечер в офиса, коледно караоке, дарение на последния работен час от 2013, базар на употребявани вещи, детски коледен концерт, благотворителен търг с ръчно изработени артикули.

 

„Радостни сме, че нетрадиционната ни коледна кампания предизвика толкова голям интерес сред служителите на 22 фирми. Много от тях заявиха, че ще продължат инициативата и след Коледа, защото тя ги е накарала да се почувстват истински значими и щастливи, от начина, по който даряват. Нашата цел беше да провокираме един различен подход към благотворителност, да предизвикаме усмивки и удовлетворение от дарителството. Искахме и служителите на фирмите да почувстват своя личен принос, че са помогнали на дете да не бъде изоставено. Благодарим на всички участници за силната ангажираност и за това, че заедно показахме, че можем да направим чудо в живота на много деца“ – коментира Теодора Стоименова, маркетинг мениджър на фондация „За Нашите Деца“.

 

Средствата от кампанията ще бъдат използвани за спасяване на новородени бебета от изоставяне, намиране на приемни родители за деца, които не могат да живеят в родното си семейство, настаняване на бебета в Семейна къща, за да не отидат в социален дом.

 

ABC Design & Communications, рекламна агенция I Do Advertising, печатница J Point, Крестън БулМар, Летище София ЕАД, Делойт, преводаческа агенция Софита, Компас, Cargill, PricewaterhouseCoopers Bulgaria, Dundee Precious Metals Челопеч, ICN.bg, Астра Зенека, Евробет, Евро Кетъринг, ЧСОУ Рьорих и информационен център www.infocall.bg се включиха в кампанията.

 

Повече информация за кампанията и проведените инициативи, може да получите от уебсайта на инициативата www.yourmiracles.eu

 

Партньори на „Тази Коледа чудесата правите Вие“ са рекламните агенции I do advertising, Ideas Lab, Студио Кипо, J Point, Бизнес Парк София, iMC Communications, CSR.bg, Host.bg и Българският форум на бизнес лидерите. Медийни партньори на инициативата са списание „Твоят бизнес” и tbmagazine.net, Dir.bg, Actualno.com, News.bg, МениджърНюз, Economic.bg, BulgariaUtre.bg, iWoman.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Obekti.bg, NGObg.info – всички те безвъзмездно ще популяризират инициативата.

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Центровете за настаняване от семеен тип в Шумен отварят врати през септември

Възстановена е дейността на Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция в Добрич

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Започна работа Център за деца с увреждания в Перник

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Повишаване на линията на бедност води до по-голям обхват на социалната закрила за уязвимите групи

ПОСЛЕДНИ

Агенцията по заетостта започва приемане на заявления за предоставяне на ваучери за обучения за дигитални умения

Фотоизложбата „Огледала на обичта! За любовта от първо лице“

Предложение за облекчения за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хора с увреждания

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Категории