07.01. 22 г.

Актьорът, телевизионен водещ и инфлуенсър Наум Шопов-младши застана начело на благотворителна изложба, която премина под мотото „Ангелски гледки“, а всички събрани средства от нея са предназначени за деца с нужда от спешно и интензивно лечение.

„След като станах баща, осъзнах стойността на здравето и най-вече, това на децата ни и затова Коледа ви поканих да се включите в моята благотворителна инициатива“, съобщи екранният доктор Тасев от „Откраднат живот“.

В „Ангелски гледки“ актьорът събра фотографски принтове, като темата на събитието е „дронова фотография“. „Чувствам се изключително горд и благодарен, че успях да събера 11 талантливи български фотографи, които дариха по една своя творба за инициативата.“, допълва още Шопов, който наскоро отбеляза втория рожден ден на дъщеричката си Амая.

Изложбата  се състоя на 18 декември в галерия „Арте“. Творбите са публикувани на уебсайта на събитието (angelsviews.bg).

Самият Шопов също е сред авторите, дарили творбите си за инициативата. Той представя своя „Природен мост“, който представя кадър на красива скална формация в близост до ос. “Св. Никола” в югозападна Турция. Останалите фотографи в „Ангелски гледки“ са Добромир Райнов, Емил Димитров, Антонио Шаралиев, Михаил Димитров, Даниел Спасов, Александър Чавдаров, Владимир Бичев, Теодора Грънчарова, Крис Русев, Велислав Цанев и Виктор Церовски.

Източник: БНР