J New Bochko LogoБочко“ обяви подкрепата си за организирания от НАСО конкурс за детска рисунка „Децата и бъдещето на България“, като осигурява награди в онлайн гласуването на конкурса, което вече тече във Фейсбук страницата на НАСО и ще осигури 5 комплекта продукти с марка „Бочко“ за първите 5 рисунки събрали най-много лайкове. Допълнително ще бъде обявена една специална награда за малък участник „Бочко“, която ще бъде определена от екипа на Бочко.

Вече повече от 20 години „Бочко“ заслужено носи титлата „верен помощник“ на майките в ежедневната грижа за малките съкровища. Водени от мисълта за постоянната грижа за бебетата и децата, Екипът на Бочко съчетава познанията по билките и съставките, и създава качествени продукти, на които всяка майка може да се довери.
Портфолиото на Бочко се състои от изключително богата гама продукти, която покрива изцяло основните нужди при отглеждане на бебе и дете. От измивни продукти (шампоани, душ гелове, твърди и течни сапуни), през пълна грижа за кожата в различни условия (кремове, гелове, млека и олиа), до санитарни продукти (влажни кърпички и бебешки пелени) и детергенти (течен перилен препарат и препарат за съдове).

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Коледен базар в Ловеч

Кризисен център за хора, преживели домашно насилие отваря врати в Горна Оряховица

Гинка ЧАВДАРОВА: Трябва да разплатим 3 млрд. лв., а кабинетът е оглушал

Длъжността „Държавен експерт“ ще се заема само от служители в специализираната администрация

Приемат документи за лични асистенти в община Сливен

Нова лаборатория за образна диагностика заработи в МБАЛ-Хасково

ПОСЛЕДНИ

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Социална градина „Грижовник“ отвори врати в Бургас

Първо заседание на Консултативен експертен съвет по проект на АСП

Обявен прием на проекти за финансиране по НПЗХУ

Категории