Децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства поставиха финал на лятната си програма със спектакъл, съобщиха организаторите му. В залата оживяха спомените от летните забавления на хлапетата, представени от тях самите.

В рими и танц те разказаха за летният лагер на Шуменското плато, осъществен със средства от благотворителните кампании на сдружение „Еквилибриум“ и клубовете по интереси.

Малчуганите направиха изложба със своите изделия, изработени в клубовете „Бижу“ и „Забавна работилница“. Залата беше украсена с техните рисунки, посветени на лятото. Демонстрираха знанията си от новия клуб „Млад европеец“ и танция, научени в клуб „Музика и танци“.

Най-голям смях и забавление сред публиката от родители и гости предизвика пародийният спектакъл, в който малките артисти влязоха в ролите на герои от различни турски телевизионни сериали. Сценарият и режисурата бяха изцяло направени от тях, като бяха разпределили роли и на своите ръководители.

През навата учебна година в Комплекса за социални услуги ги очакват различни, нови клубове, занимания и възможности за учене чрез преживяване.

 

Източник: Топновини

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Коледен базар в Ловеч

Гинка ЧАВДАРОВА: Трябва да разплатим 3 млрд. лв., а кабинетът е оглушал

ГАЛЯ ЦВЕТАНОВА, КОЯТО НИ ДАВА ФОРМУЛАТА ЗА КАЧЕСТВЕНИ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ

База данни за хора с увреждания в Евростат

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Приемат документи за лични асистенти в община Сливен

ПОСЛЕДНИ

Ден на отворените врати по НПЗХУ

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Социална градина „Грижовник“ отвори врати в Бургас

Първо заседание на Консултативен експертен съвет по проект на АСП

Категории