Звезди ще пеят благотворително за изграждането на детска площадка във В. Търново

Нешка Робева и нейният спектакъл Еньовден, Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, Йоанна Драгнева, Мими Иванова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, вокална група Щурче, танцова формация „Танцувам не по-различно от теб“, училище за певци „D Stars“, Стефани Борисова, Кристиана Асенова, Иво Танев и актьорът Славчо Пеев ще вземат участие в организирания от „Сдружение Азбукари“ и Magic TV благотворителeн концерт „Вярвам в теб!“ в подкрепа на децата с увреждания. Звездите ще огласят зала 1 на НДК на 19 март от в 19:00 часа, а водещи ще бъдат Цвета Кирилова и Емил Кирилов.

Четирима късметлии, закупили билет за концерта, ще получат уникална възможност за достъп до бекстейджа, за да усетят неповторимата атмосфера в компанията на най-обичаните български поп изпълнители. Купете билет от касите на НДК или от офиса на „Сдружение Азбукари“. Регистрирайте номера на билета и имената си на телефон 0882 881901. На 12 март чрез томбола ще станат ясни щастливците, които ще получат индивидуален пропуск за достъп. Организаторите „Сдружение Азбукари“ и Magic TV подготвят още изненади. Заедно с водещите Цвета Кирилова и Емил Кирилов ще бъдете в епицентъра на неочаквани събития.

Участниците в концерта застават зад националната кампания на „Сдружение Азбукари“ – да бъде създадена обществена детска площадка, подходяща и за децата с увреждания във Велико Търново. Намеренията на сдружението са подобни детски кътчета да бъдат направени в повечето градове, като за каузата се обединят всички социално-отговорни граждани в страната. В България все още няма точна статистика колко е броят на децата с увреждания. По неофициална информация те са над 40 000.

Около 500 са децата в неравностойно положение в старопрестолния град, където ще бъде втората в България специализирана площадка, след изградената от Азбукарите първа в град София. „Сдружение Азбукари“ събира средства за създаването на детския кът повече от половин година. До този момент в благотворителния фонд са постъпили 40 000 лева от граждани и бизнеса.

Всеки, който иска да подкрепи каузата и да допринесе за осъществяването й, може да закупи билет за благотворителния концерт от касите на НДК и от офиса на „Сдружение Азбукари“. Стойността на билетите е 10 лв., 20 лв. и 40 лв. 

 

Източник: http://dariknews.bg/

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Проект „Родители в заетост“

Ролята на новите технологии в обучението на децата

Обезщетението за безработица ще се изплаща по нови правила

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Закрива се домът за деца, лишени от родителски грижи „Таню Войвода“ в Асеновград

ПОСЛЕДНИ

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Деинституционализацията на пълнолетни лица с увреждания продължава

Коледен базар на социални предприятия в Народното събрание

Еднократна помощ за енергия и отопление

Категории