11.09.21 г.

ХI-ти Гала концерт на Международния фестивал за поп и рок музика София 2021 ще се проведе по случай празника на града в подкрепа на информационната кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми „Да сверим биологичния си часовник навреме“.Столичната община кани почитателите на българската поп и рок музика на един  изпълнен с емоции и качествена музика концерт в Зала 1 на НДК на 16 септември от 19:30 часа.

Заради извънредната епидемиологична обстановка в страната, ще бъдат спазени всички необходими противоепидемични мерки. Публиката ще е разпределена само на седящи места през едно, физическа дистанция от най-малко 1.5 м. между посетителите и носенето на защитни маски за лице ще бъде задължително. Настаняването ще започне в 19:00 часа.

Билети за събитието могат бъдат намерени в мрежата на Eventim и касата на НДК на цена 5, 8 или 10, 15 и 20 лв. „Информационна кампания в подкрепа на жени с репродуктивни проблеми“ е подкрепена от Благотворителната кампания на Столична община „Нека бъдем по-добри“ и Фондация „Мечта за дете“. Събраните средства ще бъдат насочени към първия етап от кампанията – изработване и разпространение на материали в здравните и социални заведения с информация за подробния информативен пакет от кръвни изследвания на определени хормони.

Източник: Община София