Модерна спортна площадка и съоръжение за деца с увреждания правят в Карнобат

Детска площадка с уреди, подходяща за деца с увреждания, ще бъде изградена в СОУ „Христо Ботев” в Карнобат. Училище „Св. св. Кирил и Методий” в града пък ще се сдобие с чисто нова спортна площадка. За целта Община Карнобат е пуснала обществена поръчка, с която търси фирма изпълнител на проектите. Изграждането на площадките в двете училища ще струва близо 112 хил. лв. без ДДС.

Изпълнителят трябва да достави и монтира в СОУ „Христо Ботев” комбинирано детско съоръжение, достъпно за деца с ограничени двигателни функции, за катерене, пързаляне, логически игри, рисуване, приобщаване на деца с двигателни увреждания, пързаляне, пазене на равновесие, провиране и пълзене. Стойността на детската площадка е близо 56 хил. лв. без ДДС.

Спортната площадка в „Св. св. Кирил и Методий” пък ще бъде една от най-модерните в града. Тя ще струва малко над 56 хил. лв. без ДДС. Проектите се изпълняват по Национална програма „Оптимизация на училищната мрежа”.

Минималните изисквания към участниците са да са изпълнили или да са участвали в изпълнението на строителство еднакво или сходно с настоящата обществена поръчка на стойност равна или по-висока от прогнозната стойност на обособената позиция.

Кандидатите трябва да представят документация за участие до 2 септември. Дотогава е и срокът за получаване на оферти или заявление за участие

Срокът за изпълнение на проектите е два месеца.

 

Източник: Топновини

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Проект „Родители в заетост“

Ролята на новите технологии в обучението на децата

Обезщетението за безработица ще се изплаща по нови правила

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Закрива се домът за деца, лишени от родителски грижи „Таню Войвода“ в Асеновград

ПОСЛЕДНИ

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Деинституционализацията на пълнолетни лица с увреждания продължава

Коледен базар на социални предприятия в Народното събрание

Еднократна помощ за енергия и отопление

Категории