Мусала Софт бе отличено на първо място от списание Forbes България в категория „Развитие на човешките ресурси“ в престижния конкурс Forbes Business Awards 2013. Това е второ отличие за компанията в тази категория, като първото е от 2011 г.

Forbes Business Awards показва и награждава предприемаческия дух, устойчивите бизнес практики и политики в областта на човешките ресурси. Мусала Софт е победител сред 130 кандидатури подадени в общо 8 категории на конкурса през 2013. Елена Маринова, Президент на Мусала Софт, сподели по време на награждаването: „Много съм щастлива, че получаваме тази голяма награда. Не съм изненадана, защото имаме късмета да сме в индустрия, в която заедно с нашите клиенти можем да предложим на служителите на Мусала участие в иновативни, креативни проекти по цял свят. Предоставяме непрекъснато обогатяващо се портфолио от възможности за лично и професионално развитие, защото хората са най-ценното в ИТ бранша.“

Основен акцент в политиката на Мусала Софт е грижата за поддържането и развитието на основните вдъхновители в компанията – мусаленски дух, предизвикателни проекти с различни технологии и клиенти в различни географии, постоянно развитие, стимули за изява, празнуване на успеха, чуваемост на всички нива в Мусала – гордеем се, че над 80% от предложенията на служителите през 2013 са реализирани и внедрени успешно в компанията.