Удължен е срокът за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2020. Поради големия интерес към престижните национални отличия в областта на корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие номинациите продължават до 15 февруари 2021 г. Всички компании, независимо от размер и сфера на дейност, могат да кандидатстват със своите успешни и вдъхновяващи инициативи в подкрепа на хората, обществото и природата и така да дадат добър пример за подражание. 

Годишните награди за отговорен бизнес  се организират за 18-та поредна година от БФБЛ и имат за цел да популяризират усилията на бизнеса в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности.  

Настоящото издание на Годишните награди за отговорен бизнес се провежда на фона на безпрецедентната вълна от солидарност от страна на частния сектор по време на кризата с COVID-19 през изминалата година. С участието си компаниите имат възможността да споделят своите най-ефективни КСО кампании, да получат заслужено признание и да утвърдят репутацията си на ангажиран и желан работодател. Стремежът на БФБЛ е да насърчи приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще.

Участието в конкурса е безплатно и се извършва на сайта на Форума. Номинации могат да се правят както от фирмите, така и от техните партньори от неправителствения сектор, комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал.

Източник: БФБЛ