НАСО стартира конкурс „Децата и бъдещето на България“

От 24 април 2015 г. стартира конкурс за детска рисунка на тема „Децата и бъдещето на България“, организиран от Национален алианс за социална отговорност. НАСО кани всички малки и по-големи творци да изпратят своята рисунка на тема „Децата и бъдещето на България“, като по желание могат да добавят кратко описание на идея как рисунката изобразява виждането им за участието на децата в бъдещето на България, по пощата на адрес п. к. 1000 гр. София, ул. „Сердика“ № 13, етаж 4. Допустимите формати са А4 и А3, с предпочитана от участника изобразителна техника.
Не забравяйте към рисунките да допълните и данни за контакт – три имена, възраст, населено място, адрес, телефон за връзка с родител/ настойник, имейл адрес. Тези данни ще бъдат използвани при определяне на печелившите, както и за уведомлението им. Рисунки за участие в конкурса ще се приемат до 5 юни 2015 г. Ще бъдат излъчени победители в три възрастови категории и ще бъде организирано онлайн гласуване на Фейсбук страницата на НАСО на адрес www.facebook/nasobg.
Като част от дейностите ни за постигане на мисията и всеобщата цел за по-добро и социално отговорно бъдеще, НАСО смята, че децата са националното богатство на България и търсим възможности да открием и подкрепим техния талант още в ранна възраст. С поощряването на млади таланти се показва зачитане не само на техните творчески постижения, но и се демонстрира желание за съучастие и съпричастност в необходимостта всички да се развиваме и да имаме принос в успешното развитие на България на най-добро европейско ниво.
Каним всички приятели, членове и партньори на НАСО да се включат в популяризирането на инициативата и в привличането на участници в конкурса. С пълните правила на конкурса можете да се запознаете ТУК.

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Светла Григорова, която работи, за да дарява надежда на хората в нужда 

Община Кюстендил набира служители и потребители за Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Закрива се домът за деца, лишени от родителски грижи „Таню Войвода“ в Асеновград

Повишаване на линията на бедност води до по-голям обхват на социалната закрила за уязвимите групи

ПОСЛЕДНИ

Агенцията по заетостта започва приемане на заявления за предоставяне на ваучери за обучения за дигитални умения

Фотоизложбата „Огледала на обичта! За любовта от първо лице“

Предложение за облекчения за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хора с увреждания

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Категории