С цел да подпомогне развитието на младите хора в страната „Нестле България“ започва дългосрочна програма за кариерно консултиране от 5 август 2015 г. В рамките на инициативата Nestle Needs YOUth, компанията насърчава младежката заетост и повишава готовността за работа на млади хора от цялата страна.

От началото на месец август „Нестле България“ организира специални сесии „Кариерно консултиране“ за студенти и млади хора, за да ги насочи и подкрепи в тяхната подготовка към успешна професионална реализация. Специалисти в областта на подбора на персонал и на кариерното консултиране ще провеждат сесиите, по време на които ще бъдат дискутирани различни теми в съотвествие с нуждите, нагласите и уменията на младежите.

Идеята на кариерното консултиране е младите хора сами да извлекат най-полезната за тях информация и да се ориентират в бъдещия си професионален път и развитие. Сесиите ще бъдат предназначени както за ученици, студенти и младежи, на които им предстои избор на учебно заведение или специалност, така и за млади хора, които се нуждаят от насоки за избор или промяна на кариерния път.

Срещите със специалистите на компанията ще се провеждат след предварителна уговорка в офисите на „Нестле България“ в София и Варна или чрез насрочени телефонни сесии. Единственото условие за участие в „Дните на кариерното консултиране“ е младежите да изпратят e-mail на адрес: nestleneedsyouth@bg.nestle.com, като посочат трите си имена и контакти за обратна връзка. Служителите от отдел „Подбор“ ще се свържат с всеки желаещ и ще уточнят удобен ден и час за индивидуална среща.

 

Източник: Капитал

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Коледен базар в Ловеч

Кризисен център за хора, преживели домашно насилие отваря врати в Горна Оряховица

Гинка ЧАВДАРОВА: Трябва да разплатим 3 млрд. лв., а кабинетът е оглушал

Приемат документи за лични асистенти в община Сливен

Нова лаборатория за образна диагностика заработи в МБАЛ-Хасково

Програмата „Развитие на човешките ресурси“ стартира с няколко програми

ПОСЛЕДНИ

Нов социален проект „Бъдеще за децата на община Кърджали“

Социална градина „Грижовник“ отвори врати в Бургас

Първо заседание на Консултативен експертен съвет по проект на АСП

Обявен прием на проекти за финансиране по НПЗХУ

Категории