От септември, на фокус са добрите дела на (не)обикновени герои. bTV Media Group поставя началото на новия си социалноотговорен проект „Добрият пример“, за да популяризира целогодишно инициативите – доказващи, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие.

Светлините на прожекторите се насочват към на пръв поглед обикновени хора с кауза и послание от цялата страна, които чрез примера си вдъхновяват малки и големи да продължават да предават добрите дела нататък.

„Забързаният начин на живот често ни кара да забравяме колко е лесно да бъдем добри. Пандемията от COVID-19 пък осуети националната ни акция по почистване тази година. Всичко това обаче ни мотивира да предложим нови възможности за доброволчество. Новият ни социално отговорен проект „Добрият пример“ е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, защото основният фокус отново е насочен върху личната отговорност – към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата, каза Мария Лазарова, мениджър „Социални проекти” в bTV Media Group.
Продължават да се подкрепят различни обществено полезни и градивни инициативи, свързани с екологията, грижата за децата и техните права, подпомагането на хората в нужда и риск и много други, за да се вдъхновяват още много добри примери.
Източник: БТВ