„Окриляващият поход” срещу рака на гърдата в София

Г-жа Албена Атанасова с радост прие поканата на AVON и Фондация „Една от 8“ да открие „Окриляващият поход“ срещу рака на гърдата, с което изрази съпричастността на Столична община, подкрепата и помощ за жените, чули диагнозата рак на млечната жлеза.
Кампанията „От любов към живота – AVON срещу рака на гърдата“ вече 14 години неуморно се бори да осигури едно по-добро бъдеще на българката. През годините са се присъединили десетки известни личности към благородната кауза, както и много обикновени граждани, които дават кураж на жените с рак на гърдата да получат психологическа и емоционална подкрепа възвръщане на своето самочувствие в битката.
Г-жа Атанасова приветства организаторите и всички, подкрепили каузата и заяви увереност, че добрината на всички, които неведнъж са подали ръка за помощ към жените в нужда ще се предава към близки и приятели и ще окрили желанието да се включат все повече хора в кампанията.
„Вярвам, че личният ви пример ще докосне сърцата на хилядите българи и ще вдъхне все повече живот на каузата“, каза още г-жа Атанасова.
Дамите от Фондация „Една от 8“, преборили се с болестта, дадоха пример за заедност, вяра смисъла на живота и силата на духа.

 

Източник: Столична община

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Центровете за настаняване от семеен тип в Шумен отварят врати през септември

Възстановена е дейността на Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция в Добрич

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Започна работа Център за деца с увреждания в Перник

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Повишаване на линията на бедност води до по-голям обхват на социалната закрила за уязвимите групи

ПОСЛЕДНИ

Агенцията по заетостта започва приемане на заявления за предоставяне на ваучери за обучения за дигитални умения

Фотоизложбата „Огледала на обичта! За любовта от първо лице“

Предложение за облекчения за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хора с увреждания

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Категории