На 3 декември 2020, Jamba.bg организира онлайн конференция, която ще покаже вдъхновяващи и успешни примери на хора с различни възможности. (събитието е достъпно и за глухи хора)
Начален час: 16.30, Място: zoom
Събитието е продължение на Националната информационна кампания “Равенството значи повече”, организирана от Фондация “Сошъл Фючър”.

Целта на събитието е да обърне внимание на обществото, “сега повече от всякога”, защото епидемичната ситуация постави всички във временна изолация.

Главни вдъхновяващи герои, които ще споделят добрите примери, са:
* Иван Йончев, футболен анализатор. Преди 6 месеца започва работа на тази длъжност, като преди това дълго е търсил подходяща работа.
*Иван Карастоянов, експерт по корпоративно развитие на уеб-базирана система за разплащания. От скоро е и блогър в Jamba. Пише кратки авторски и преводни текстове на различни любопитни теми, както и стихове, стреми се да опазва българския език чист от излишна употреба на чуждици. Любител на спорта, туризма и приключенията.
*Михаил Христов, притежател на три световни и две вицеевропейски титли на скок на дължина, както и на множество други постижения. В момента е независим депутат, предприемач и новатор в изработването на протези за хора с увреждания.
* Стефан Виет, посланик на бягането с кауза Run2Gether България и част от екипа на Jamba вече две години. Студент по “Социология”, до скоро е работил в отдел “Обслужване на клиенти” на един от българските телекоми. Стефан е активен застъпник за правата на хората с различни възможности, именно това го мотивира да стане част от Jamba. Към момента търси нови възможности за реализация, обучава се за QA и дигитален маркетинг.
*Теодора Нешева, графичен дизайнер по професия. В момента изучава “Уеб дизайн”. До скоро е била част от екипа на телекомуникационна компания, а сега търси нови възможности за реализация.
Модератор: Йоана Колева
Модератор на чата: Петър Нефтелимов
Жестов превод: Таня Димитрова и Борис Бъндев
Източник: jamba.bg