Теленор стартира шестото поредно издание на програмата за кариерно развитие и социална интеграция на хора с различни възможности Open Mind. Двугодишната програма дава възможност на хора с увреждания да развият своите социални и функционални умения в условия на реална бизнес среда, като по този начин повишат квалификацията и конкурентоспособността си и станат по-уверени и по-успешни в професионален план.

„В Теленор винаги сме се фокусирали върху развитието и повишаването на квалификацията на нашите служители. За нас програмата Open Mind е още една възможност да работим с хора с уникален житейски опит, а не просто израз на корпоративна социална отговорност. Със спектъра от активности в рамките на програмата Open Mind адресираме максимален брой заинтересовани страни за развитието на този сегмент от пазара на труда и сме готови да споделим опита на Теленор с други компании“, коментира Галина Чулева, главен директор „Хора и стратегия“ в Теленор България.

Програмата Open Mind се отличава с три ключови елемента, които взаимно се допълват и надграждат. Това са: Open Mind – насочен към търсещите работа хора с увреждания; Open Mind Academy – за нуждаещите се от подкрепа за повишаване на професионалната квалификация; и Open Mind Workshops – предназначени към различни бизнеси с устойчив интерес към наемане на хора с увреждания и с фокус върху обмена на добри практики.

В тазгодишното издание Теленор ще даде шанс за работа на участниците в шест различни направления. Кадри се търсят в сферата на маркетинг, продажби (частни клиенти; продажби и обслужване на клиенти; бизнес клиенти) финанси, право.

Кандидатите за участие в Open Mind могат да изпратят своите автобиография и мотивационно писмо до 15 септември 2020 г. включително. Те следва да имат завършено средно или висше образование, в зависимост от избраната област, компютърна грамотност, силна мотивация и желание за учене. Владеенето на английски език е предимство.

Повече може да научите ТУК.

Източник: computerworld.bg, 27.08.2020 г.