Вижън Арт участва в Международния панаир на занаятите и изкуствата

IMG 0227aОт 1 до 21 август във Варна се провежда Международен панаир на занаятите и изкуствата. Това е най-голямото арт изложение в България и през тази година се провежда за 18-ти път. Творческа къща „Вижън Арт“, част от структурата на Агенция за социално развитие „Вижън“, традиционно участва на Панаира и тази година като представя арт изделия на своите школи. Още преди откриването участниците от Творческа къща „Вижън” с много радост подредиха изработените от тях произведения на щанда на панаира. Изложени са картини и икони, изработени в студиото по „Изобразително изкуство и иконопис”. Специално за Панаира в творческите ателиета на Вижън Арт са подготвени повече от 30 миниатюри на морска тематика. Участниците от студио „Приложно изкуство” се включват в арт асортимента с ръчно изработени сувенири като дамски аксесоари от плат, бижута, оригами, декорирани предмети, миниатюри декупаж и др. Можете да се насладите лично на изделията като отидете на щанда на Вижън Арт, който се намира срещу Шадравана.

Самият Панаир съчетава традициите и съвремието в изкуството и е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката. Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби. За своята 18 годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се е превърнал в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости. 

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Центровете за настаняване от семеен тип в Шумен отварят врати през септември

Възстановена е дейността на Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания и Център за социална рехабилитация и интеграция в Добрич

Пациентски информационен център за онкоболни отвори врати в Бургас

Публикуван за обществено обсъждане е проект на Закон за българския жестов език

ИКТ технологии за деца с увреждания вече стават достъпни и у нас

Повишаване на линията на бедност води до по-голям обхват на социалната закрила за уязвимите групи

ПОСЛЕДНИ

Агенцията по заетостта започва приемане на заявления за предоставяне на ваучери за обучения за дигитални умения

Фотоизложбата „Огледала на обичта! За любовта от първо лице“

Предложение за облекчения за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хора с увреждания

Участие на България в заседанието на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика

Категории